Blog

A meddőség lelki okai

A meddőség lelki okai

Milyen lelki okai lehetnek annak, ha nem sikerül teherbe esni? Amikor az ember minden vágya az, hogy egy édes kisbabával bővüljön a család, viszont a várt gyermekáldás nem érkezik meg, hajlamos kétségbe esni. A termékenység részben biológia kérdése, de ha lelkileg nem...

bővebben
Elengedés avagy Engedd el – kicsit másképp!

Elengedés avagy Engedd el – kicsit másképp!

Hogy hányszor hallottam az utóbbi pár évben ezt: „engedd el”! Persze először jó mantrának tűnt, aztán idővel úgy éreztem, pont azt a hatást váltja ki, mint amikor egy nyugtalan embernek azt mondjuk: „nyugodj meg” – csak idegesebb lesz tőle.

bővebben
Stressz! Mi a baj vele?

Stressz! Mi a baj vele?

Tudtad, hogy rengeteg betegség hátterében a stressz áll? Rossz hír, mert szinte lehetetlen kiiktatni a mai, rohanó világunkból, de jó hír…

bővebben
A meddőség testi okai

A meddőség testi okai

Meddőségről akkor beszélünk, ha rendszeres, fogamzásgátlástól mentes nemi élet mellett, egy éven belül nem jön létre terhesség.

bővebben

Magamról

Sulyok Brigitta, hangmasszőr-specialista vagyok.
Hogy ez mit jelent pontosan? A Peter Hess® hangmasszázzsal, érintésmentes masszázzsal segítek az embereknek, fiataloknak és időseknek egyaránt. Segítek ellazulni, megszabadulni a stressztől, a mindennapi gondoktól, és ezzel együtt sok egészségügyi problémától is – mint például a magas vérnyomás, vagy a terméketlenség.