Páros Hangfürdő

Páros Hangfürdő

Időtartama: 60 perc hangfürdő + 30 perc próba lehetőség a terápiás hangtálak testetekre helyezésével.

Ára: 12.500,- Ft / fő

A Páros hangfürdő különleges élmény, melyet a pároddal, gyermekeddel, szülőddel, társaddal, barátoddal, barátnőddel élhetsz át. Nem csak külön-külön, egyénileg fogjátok érezni a hangtálak ellazító, relaxáló és harmonizáló erejét, hanem – akár egymás kezét fogva – párosban is páratlan energiákat hívtok életre.

A Páros hangfürdő alkalmával egy-egy jógamatracon fekszetek egymás mellett, akár egymás kezét fogva. A fejeteknél/lábatoknál elhelyezett Peter Hess® terápiás hangtálakat szólaltatom meg lágyan különböző filc ütők segítségével. A felhangokban gazdag hangzás hatására elmétek lecsendesül, lelketek megnyugvásra talál, a hangfürdő végére újra kapcsolódhattok, egy hullámhosszra kerülhettek, így elősegítve az esetleges nézeteltérések, feszültségek oldódását, közös energiáitok felszabadítását, harmonizálását.

Az együttesen megtapasztalt varázslatos élmény hatására tovább mélyül kapcsolatotok, amely által harmonikusabban, kiegyensúlyozottabban érzitek majd magatokat, így ellenállóbbak lesztek a külső ingerekkel szemben.

A Páros hangfürdőt szeretettel ajánlom:

– pároknak szerelmük elmélyítésére, esetleges konfliktusaik rendezésére, (újra)hangolódásukra
– szülő-gyermek közti kötődés erősítésére
– barátoknak közös élmény szerzésre
– munkatársi viszony rendezésére, konfliktusok elsimítására, csapatépítésre

A hangfürdőt követően lehetőségeket lesz az általatok legcsodálatosabbnak ítélt hangokat és rezgéseket a hangtálak testre helyezésével egymáson is kipróbálni.

A Páros hangfürdő időtartama 60 perc. Már egy kezelés is igen hatásos lehet, de a teljes élményért 3 héten át heti 1 alkalmat ajánlok.

Ellenjavallatok:

– várandósság első 12 hete
– daganatos megbetegedések
– epilepszia, vagy az arra való hajlam
– beépített szívritmus szabályozó (pacemaker) készülék
– akut gyulladásos folyamatok a testben
– műtét utáni 6 hét
– láz, lázas állapotok

 

A hangmasszázs lazító és egészségtámogató módszer, nem helyettesít semmilyen orvosi vagy terápiás kezelést.