Rólam

hangtál masszázs

Sulyok Brigitta, hangmasszőr-specialista vagyok.
Hogy ez mit jelent pontosan? A Peter Hess® hangmasszázzsal, érintésmentes masszázzsal segítek az embereknek, fiataloknak és időseknek egyaránt. Segítek ellazulni, megszabadulni a stressztől, a mindennapi gondoktól, és ezzel együtt sok egészségügyi problémától is – mint például a magas vérnyomás, vagy a terméketlenség.

Fekvőbetegből aktív specialista

A hangmasszázs pozitív hatásait saját magamon tapasztaltam meg először; kisiskolás korom óta folyamatos derékfájdalmakkal küzdöttem, először csak egy-egy edzést kellett kihagynom, majd egyre rosszabb lett, a húszas éveim végére pedig már hónapokat kellett fekvéssel töltenem, míg végül műtét és hosszas rehabilitáció várt rám. Ennek köszönhetően a derékfájdalmam ugyan megszűnt, de a bal lábamba sugárzó szörnyű fájdalom továbbra is megkeserítette a mindennapjaimat. Sok orvost, természetgyógyászt és specialistát végigjártam, mire rábukkantam erre a különleges, hangtálas módszerre.

Az első pillanattól kezdve magával ragadott a hangtálak varázslatos, megnyugtató hangja, és az a bizsergő érzés, amikor az általa keltett rezgések végigjárták a testemet. Hamarosan észrevettem, hogy minden alkalom után jobban érzem magam, nem csak lelkileg, hanem testileg is. Idővel megszűnt a sugárzó fájdalom, amivel már évek óta együtt éltem, és egyéb tüneteim is elmúltak.
Ekkor azonban még nem foglalkoztam mélyebben a témával, örültem, hogy jobban vagyok.

Később, amikor gyermeket szerettem volna, sajnos több sikertelen lombikkísérletem is volt. Ekkor eszembe jutott a korábbi sikerélményem a Peter Hess® érintésmentes masszázzsal, újra kipróbáltam a hangterápiát és a csoportos hangfürdőt is. Most pedig egy gyönyörű kislány boldog édesanyja vagyok. 🙂 A hangmasszázs pedig az életem szerves részévé vált.

Kiknek tudok segíteni?

A Peter Hess® terápiás hangtál sok dologra jó, én személy szerint a mindennapi stresszoldáson túl 2 fő területre specializálódtam.

Gyermekre vágyó nőknek segítek, akik már több módszerrel próbálkoztak, de várat magára a gyermekáldás.

Vérnyomásproblémák rendezésében segítek a hangtálas módszerrel, hogy teljes, egészséges életet élhess – egy maréknyi gyógyszer beszedése nélkül.